Keramik kursus. Sådan får du det solgt

keramik kursus

 

Er du professionel  keramiker og vil gerne starte med at udbyde kurser i keramik ? Så har jeg skrevet en lille guide til det her. Jeg håber du vil synes om den.

 

Mange kunstnere og kreative mennesker kan have det svært med at sælge sig selv og deres produkter, og derfor kommer der nogle gange ikke en indtjening ind som i virkeligheden modsvarer det store talent som man er i besiddelse af. Og det er jo dybest set synd. Ja, eller synd er måske så meget sagt, da penge jo ikke er alt. Men nogle mennesker vil gerne tjene lidt mere på deres talenter, og hvis du er keramiker, kan du sælge et kursus i keramik

Hvordan gør man det billigst og nemmest ?

Den absolut billigste og nemmeste måde at sælge keramik på som jeg kender til, er ved at bruge nogle kanaler, forbindelser og netværk som man allerede har i forvejen, eller som man har mulighed for at opdyrke.

Kender du nogen som arbejder på en kreativ skole hvor de i forvejen arbejder med keramik, så kan du pænt, og sødt, henvende dig og spørge om du kan få lov til at udbyde keramik kurser på deres skole ( det kan være designskoler, aftenskoler, folkeskoler osv ).

Sørg for at have en god plan før du henvender dig til dem som du skal sælge dit kursus til. Skab værdi for dem. Vid at de skal sælge kurset til kursisterne, og de skal have noget helt konkret med hjem. Hvad er disse ting ? Skriv dem ned på en liste, og find en god vinkel at formidle dette budskab til modtageren.

Man kan også, hvis man vil gøre lidt ekstra ud af det, finde ud af hvem modtageren er ved, ved at Google personens navn, og læse lidt om personen. På den måde kan man målrette sin kommunikation lidt bedre, og forhåbentligt få et bedre resultat.

Held og lykke med at få solgt dine kurser

En kommentar til “Keramik kursus. Sådan får du det solgt

Skriv en kommentar