Om os – Få alt at vide om hvem der står bag Start1firma.dk

Start dit eget firma

.. denne sætning er blevet sagt SÅ mange gange i fortiden. Det bliver sagt lige nu, og det vil blive sagt i fremtiden.

søgeoptimering
Det er mig som er Jimi Hove

Fordi det at starte sit eget firma er en drøm, eller det er i det mindste starten på en drøm. Mit navn er Jimi Hove, og har selv haft egen virksomhed siden 1999.

Først hed den Hove Rengøring & Viceværtservice. Det var sådan lidt for halvhjertet, og jeg gik konkurs. Senere startede jeg Aktiv 3, som udfører ejendomsservice , snerydning og rengøring i hele Danmark. Jeg laver stadig søgeoptimering for Aktiv 3 i min egen lille konsulentvirksomhed Jimi Hove IVS, som ligger i Viborg.

Hvad skal jeg passe på når jeg vil starte mit eget firma ?

Det kommer helt an på hvilken slags person du er. Hvis du er en hurtig type, så kan du måske nemt komme til at overse noget, og hvis du er en langsom type, kan du måske få svært med rigtigt at få vind i sejlene og komme i gang. Andre mennesker skifter en del mellem at være lidt for hurtige og lidt for langsomme, og deres udfordring ligger i at finde balancen.

Dette kan måske virke som noget ” halløj” at få at vide når man gerne vil starte sit firma, men det er megavigtigt at du ved hvad du skal passe på med, med dig selv, som den type du er, inden du kaster dig ud i eventyr. Det kan også sagtens være at du først finder ud af at du har ligeså mange fejl, og udfordringer som os andre, når du er gået konkurs et par gange. Sådan var det for mig.

Den her side vil prøve at være en guide til hvordan du kan starte et firma, men da det at starte et firma, er et livsstilsvalg, er det lidt det samme som at skulle lave en guide til hvordan man lever sit liv. Og det er, trods alt, ret ambitiøst, selv for mig 🙂

Jeg har skrevet lidt om det at starte et rengøringsfirma på aktiv3.dk, det indlæg kan du læse her

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden.

Vores adresse er:

Vendersgade 6

8800 Viborg

Mail: jimi [@] outlook.dk

Find mig her på nettet : LinkedIN, Facebook, Twitter & Google+

Skriv en kommentar